Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Beques i ajuts

Beques i ajuts

Beques Nous Cims

Vedruna Catalunya Educació i La Fundació Privada Nous Cims, posen en marxa un programa de beques per finançar els estudis en Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior.

Com escoles Vedruna de Catalunya, institució educativa i social, i d’acord el seu Projecte Educatiu on la persona n’esdevé el punt central, vol proveir dels recursos necessaris a aquells alumnes que, arribat el moment, han de realitzar uns estudis de l’etapa postobligatòria.

Els objectius generals del programa són:

  • Garantir que les limitacions econòmiques no impedeixin que joves amb capacitat, talent, vocació i actitud puguin accedir a la formació que volen fer.
  • Facilitar el desenvolupament d’itineraris acadèmics formatius que impulsin la vida educativa als alumnes en situació socialment desfavorable i/o amb dificultats econòmiques.

Beques i ajuts

Beques de l'Estat

Podran sol·licitar les beques els/les estudiants que no superin una determinada renda i / o patrimoni familiar, que compleixin uns determinats requisits d'aprofitament acadèmic i estiguin cursant algunes de les següents ensenyaments:

  • Primer i segon cursos de Batxillerat.
  • Formació Professional de grau mitjà i de grau superior.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola